Visgraat jachtstropdassen

De superfijne stropdas van Merino wol is vooral een stropdas van zachte wol, gemakkelijk te knopen en erg handig als de koude winterdagen aanbreken. Een aanvulling kunnen de herensjaals zijn, gemaakt met de klassieke visgraat ( herringbone zoals de Engelsen het noemen) in vierkanten of effen, ontworpen om een ​​vleugje persoonlijkheid en onderscheid te markeren in een look voor mannen met stijl. En het punt is dat stropdassen nooit onopgemerkt blijven, je moet ze het belang geven dat ze hebben, wat geweldig is, ze kunnen allebei de kwaliteit en elegantie van een geweldig pak boycotten of ze kunnen er een kunstwerk van maken als het met succes is gecombineerd. 

Omdat het heel gewoon is om de stropdas te gebruiken zoals bij de jacht, zijn er veel  jagers die verstandig samen dit soort stropdassen kiezen met handgemaakte jassen, voor jacht- en jachtevenementen die een bepaald protocol en elegantie vereisen. In oranje tinten en vierkantjes hebben ze meestal de voorkeur van deze jachtliefhebbers, zich bewust van de kou die kan worden ervaren in december of januari, wanneer het echt koud is ... 

De bekendste stropdassen in Spanje zijn zijden stropdassen, maar ze zijn niet de enige. Het is waar dat het de laatste tijd een zeer uitgebuit geschenk is, het moet worden erkend dat de aanraking van wol anders voelt. Heb je je wollen stropdas al? Wat vind jij bijvoorbeeld van een oranje stropdas?