top of page

ABOUT

Ik voel mij prettig in een leven met eenvoud, wel omringt door échte aandacht, comfort en authenticiteit. In deze levensstijl (ont)zorg ik graag. Voor mij voelt dit als een natuurlijk iets en diep geworteld in mijn DNA.

Vanuit deze bewustwording begrijp ik steeds beter waarom ik mij op mijn gemak voel in Spanje, dit voelt altijd weer als thuiskomen, ongeacht waar ik ben en met wie.

Het gevoel van omarming, intensief leven en genieten, aandacht voor de ander en de rijke tradities, maken mij intens gelukkig.

Spanje vormt hierdoor een rode draad in mijn bedrijf, PrinceWillem.

De Wool Garments komen uit Spanje en worden onder eigen label geproduceerd. Mijn geliefde schaapjes, het weef procedé, kleuring van de wol…alles authentiek en milieuvriendelijk.

Inspiratie doe ik op in Spanje; in het dagelijks leven, Horeca, winkelaanbod, mode en tradities. Ik vertaal dit in Nederland door toe te voegen in comfort, hospitality, beleving, personalisatie…en koken.

Alles zit in de Wool Garments en de Personalized Embroidery!

 

Birgitte

CEO PrinceWillem (estd. 2019)

‘De naam PrinceWillem is aan de keukentafel bedacht door zoon Willem. Dit was even voordat Willem Alexander Koning werd in 2013’

bottom of page